fbpx


Bob Duijs

Geboorte datum: 17-09-1969
Woonplaats:
Ervaring: 20 jaar amateurvoetbal gevolgd door 9 jaar fietsen (recreant). Lid van TWC Echt.
Kwaliteiten: Doorzetten
Doelstelling: Maximale uit mijn lichaam halen binnen de beschikbare tijd (fulltimebaan). LBL2020 fietsen met een goed gevoel, Gouden tijd behalen bij de 3Ballons en Marmotte in 2020.

"Na jaren ‘maar wat doen’ en alles op maximaal fietsen is het me nog steeds niet gelukt een cyclo met een gouden tijd te fietsen. Hoewel ik ervan overtuigd ben dat dit wel in me zit lukt het niet om dit zonder gestructureerde training te doen. Via clubleden en internet ben ik met Alan in contact gekomen. Alan komt mij vanaf het begin over als een bekwaam trainer met een uitgebreide kennis van alles wat bij ‘goed trainen’ komt kijken."

Na 3 maanden gestructureerd trainen merk ik al verschil. De trainingen zijn gevarieerd en met een doel. Er kan zowel met hartslag als vermogen worden getraind. Hoewel het momenteel nog maar basistrainingen zijn (winterseizoen) merk ik een toename in kracht en conditie. Het echte verschil zal in maart blijken bij mijn tweede inspanningstest. Tot nu toe erg tevreden met de begeleiding (wekelijks) en kijk elke week weer uit naar het volgende schema.

Gelezen: 76 keer
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!