fbpx
 Deze pagina afdrukken

Ingmar van Dongen

Geboorte datum: 03-08-1999
Woonplaats: Meppel
Ervaring: Sinds 2020 gestart met wielrennen na 14 jaar BMX, in hetzelfde jaar op aandringen van clubgenoten de eerste wedstrijd gereden. In 2021 aan een aantal ZAC wedstrijden deelgenomen, en besloten om mijn best te doen en succesvol te worden.
Kwaliteiten: sprinten op het vlakke en bergop is helemaal mijn ding, het heeft overeenkomsten met BMX, en daardoor is het wellicht ook één van mijn beste kwaliteiten.
Doelstelling: Koersen rijden en bij de beste 20 eindigen, mijn FTP op het omslagpunt verbeteren, blessure vrij blijven.

"Op 16 jarige leeftijd onder professionele begeleiding reeds kennis gemaakt met wedstrijd en trainingsschema’s in de BMX sport.

Na het stoppen met de BMX sport en met het starten van wielrennen werd voor mij al snel duidelijk dat ook in deze sport een vorm van professionele begeleiding voor mij op zijn plaats is. Want doelloos rondjes fietsen en zelf niet goed weten of je met de juiste dingen bezig bent, is mijn inziens niet de weg naar de top, en de top is waar ik naar toe wil.

De training van Alan zijn op maat, dat wil zeggen het past perfect in mijn dagelijkse programma van school, bijbaantje, vrijetijd en uiteraard mijn doelen. En via TrainingPeaks je vorderingen zien motiveert natuurlijk."

Gelezen: 283 keer
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!