fbpx


Jorre Nijboer

Geboorte datum:
Woonplaats:
Ervaring: Op mijn 15e ben ik begonnen met mountainbiken. Ik heb eerst anderhalf jaar getraind en daarna ben ik als 2e jaars nieuweling begonnen met landelijke mountainbike wedstrijden. Na de 2e jaars nieuwelingen ben ik als junior wat harder er voor gaan trainen en kwamen er ook mooiere resultaten.
Kwaliteiten: Mijn kwaliteiten zijn de marathonwedstrijden op de mountainbike, maar ik kan ook goed uit de voeten op een rondje waar je veel moet draaien en keren.
Doelstelling: Ik hoop dat ik tijdens wegwedstrijden leuk mee kan rijden en tijdens de mountainbike wedstrijden en marathons voor in mee kan doen.

"Ik vind trainingsbegeleiding zelf fijn om te hebben omdat ik in het verleden als eerste jaars junior altijd in het begin hard van stapel ging in het seizoen waardoor ik goed mee reed, maar aan het einde van het seizoen ging het vaak minder omdat ik na een paar wedstrijden dacht dat het allemaal van zelf kwam.

Met trainingsbegeleiding kan ik goed opbouwen naar de wedstrijden en ben ik ook meer gemotiveerd om te trainen omdat ik weet wat ik dan moet doen."

Gelezen: 215 keer Laatst aangepast op zaterdag 08 januari 2022 15:03
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!