fbpx


Tom Bosman

Geboorte datum: 1978
Woonplaats: Dendermonde (België)
Ervaring: ongeveer 15 jaren geleden ben ik begonnen met fietsen ter revalidatie van een snowboard-ongeluk en had toen al snel de de passie voor fietsen te pakken. Ik ben gestart op de MTB om na enkele jaren over te schakelen naar de racefiets. Nadien ben ik ook toertochten zoals de RVV en LBL beginnen te rijden, om dan nu recentelijk over te stappen naar de Granfondo-beleving.
Kwaliteiten: Eéndagsritten - klassiekers
Doelstelling: Klassiekers/ Granfondo's op een degelijk niveau (naar mijn kunnen) te rijden... en wie weet met redelijke resultaten?

"Trainingsbegeleiding is voor mij de trainingstijd die ik voorhanden heb, zo efficiënt en goed mogelijk benutten om hieruit tot een optimaal resultaat te komen. Dit maakt trainingsbegeleiding voor mij, gezien mijn drukke professionele leven, een grote meerwaarde in mijn dagelijkse beleving van het fietsen. Gedurende jaren heb ik vele uren getraind op (achteraf bekeken) de verkeerde manier, dus spijtig genoeg zonder veel vooruitgang (steeds harder, langer, meer ...).

Ik ben er dan ook van overtuigd dat trainen onder de juiste begeleiding en volgens de juiste intensiteiten veel meer resultaat brengt dan de vele "nutteloze" uren op de fiets met alle bijhorende frustraties tot gevolg.

Met de juiste trainingsbegeleiding kan volgens mij een stevige, doordachte en vooral gezonde basis gelegd worden om zo naar de vooropgestelde doelstellingen toe te werken. De trainingsbegeleiding brengt voor mij persoonlijk ook een zeker gevoel van "rust" in mijn trainingen, daar ik weet dat ik met de begeleiding en bijhorende schema's ook niet 'te weinig' of 'te veel' maar goed en gericht train. Geen verdere zorgen dus... enkel trainen maar!

De gestructureerde schema's alsook de digitale aanpak van Alan betekenen hiertoe voor mij toch wel een grote meerwaarde."

Gelezen: 525 keer Laatst aangepast op donderdag 15 augustus 2019 15:09
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!