fbpx


Wielrennen Competitie

Competitie pakket wielrennen

Competitie pakket

maandelijkse trainingsbegeleiding

Het competitie pakket is geschikt voor wielrenners of wielrensters die meer uit hun trainingen willen halen. Wil je een cyclo uitrijden, een mooie prestatie leveren in een criterium of in vorm zijn voor de wekelijkse tocht met je fietsvrienden dan kan een trainingsschema je daarbij helpen.

Aan de hand van een jaarplanning wordt er een doordacht trainingsplan opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met je doelstellingen en je beschikbare tijd. Door analyse van de trainingsdata kan dit plan aangepast worden of kun je bijgestuurd worden.

Maandelijks trainingsschema wielrennen

Trainingsschema Alan Smeets Training

Je ontvangt maandelijks een persoonlijk, handgemaakt trainingsschema waarbij rekening wordt gehouden met je doelstellingen en beschikbare tijd. Zelfs met een beperkt aantal trainingsuren kan trainingsbegeleiding je prestaties verbeteren. In overleg wordt er gekeken hoe je beschikbare trainingstijd het beste ingevuld kan worden om tot het beste trainingsresultaat te komen.

Persoonlijke jaarplanning
 

Jaarplanning Alan Smeets Training

De jaarplanning staat aan de basis van de trainingsschema’s. Het is een plan dat laat zien hoe we doormiddel van verschillende trainingsperioden naar jouw doelen toewerken. In iedere periode wordt gekeken welke trainingsvormen voor jou het meest geschikt zijn om je doelstellingen te behalen.

Train op hartslag of vermogen
 

Hartslag of vermogen Alan Smeets Training

Het trainingsschema wordt opgesteld met behulp van hartslag- of vermogenszones. Wanneer je over een vermogensmeter beschikt kan dit ook een combinatie van hartslag en vermogen zijn. Door op bepaalde hartslagen te trainen kunnen diverse fysiologische processen verbeterd worden. Een vermogensmeter kan helpen om nog specifieker te trainen.

Maandelijkse analyse van de trainingsfiles

Analyse Alan Smeets Training

Je trainingsfiles worden maandelijks geanalyseerd. Er wordt gekeken of je de trainingen uitgevoerd hebt en wat je hartslag-, vermogens- en trapfrequentiewaarden zijn. Andere parameters kunnen ook geanalyseerd worden. Aan de hand van deze gegevens kan de planning voor de komende periode aangepast worden en waar nodig kunnen ook de trainingszones aangepast worden.

Premium account TrainingPeaks

TrainingPeaks Alan Smeets Training

Een premium account van TrainingPeaks is optioneel en kost €8,91 per maand. TrainingPeaks is een online trainingsomgeving die het mogelijk maakt om je trainingen eenvoudig met een trainer te delen. Tevens bevat de premium versie een aantal analyse mogelijkheden zodat je zelf ook op een andere manier naar de data kunt kijken.

Download de trainingen
 

Download de trainingen Alan Smeets Training

Wanneer je gebruik maakt van een Premium TrainingPeaks account is het mogelijk om de meeste trainingen vanuit TrainingPeaks te downloaden naar je fietscomputer of indoortrainer die deze mogelijkheden ondersteunen. Een indoor trainer past de weerstand van de blokken aan en je fietscomputer geeft de tijd en de trainingszone aan.

Krachttraining en core stability

Analyse Alan Smeets Training

Goede core stability verbetert je krachtoverbrenging vanuit je heupen en benen naar de pedalen van je fiets en kan blessures voorkomen. Krachttraining kan het vermogen verhogen en de trapefficiëntie verbeteren.

Contact via e-mail en telefoon
 

TrainingPeaks Alan Smeets Training

Het contact verloopt via e-mail, telefoon en TrainingPeaks. Wanneer je gebruikt maakt van het competitie pakket betekent dit dat we maandelijks contact hebben over het schema en de planning.

Neem direct vrijblijvend contact op
 • wielrennen competitie
 • Competitie
 • €30 per maand
  €100 eenmalig per jaar voor de jaarplanning
 • Meer informatie
 • wielrennen pro
 • Pro
 • €40 per maand
  €100 eenmalig per jaar voor de jaarplanning
 • Meer informatie
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!