fbpx


Zwemmen pro

Pro pakket zwemmen

Pro pakket

wekelijkse trainingsbegeleiding

Het pro pakket is geschikt voor zwemmers of zwemsters die professioneel willen trainen en daarbij topprestaties nastreven. Daarnaast is het ook geschikt voor zwemmers of zwemsters die trainen om hun conditie verbeteren of zich willen voorbereiden op een wedstrijd en meer contact willen of meer flexibiliteit nodig hebben bij het plannen van de trainingen.

Aan de hand van een jaarplanning wordt er een doordacht trainingsplan opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met je doelstellingen en je beschikbare tijd. Door wekelijkse analyse van de trainingsdata is het mogelijk om het trainingsschema sneller aan te passen zodat je jouw beschikbare trainingstijd optimaal kunt benutten.

Wekelijks trainingsschema zwemmen

Trainingsschema Alan Smeets Training

Je ontvangt wekelijks een persoonlijk, handgemaakt trainingsschema waarbij rekening wordt gehouden met je doelstellingen en beschikbare tijd. Zelfs met een beperkt aantal trainingsuren kan trainingsbegeleiding je prestaties verbeteren. In overleg wordt er gekeken hoe je beschikbare trainingstijd het beste ingevuld kan worden om tot het beste trainingsresultaat te komen.

Persoonlijke jaarplanning
 

Jaarplanning Alan Smeets Training

De jaarplanning staat aan de basis van de trainingsschema’s. Het is een plan dat laat zien hoe we doormiddel van verschillende trainingsperioden naar jouw doelen toewerken. In iedere periode wordt gekeken welke trainingsvormen voor jou het meest geschikt zijn om je doelstellingen te behalen.

Train op doeltijden
 

Hartslag of vermogen Alan Smeets Training

Het trainingsschema wordt opgesteld met behulp van doeltijden. Door op bepaalde doeltijden te zwemmen kunnen diverse fysiologische processen verbeterd worden.

Krachttraining en core stability

Analyse Alan Smeets Training

Goede core stability verbetert je houding en coördinatie waardoor je zwemtechniek kan verbeteren, je efficiënter kunt gaan zwemmen en blessures kunt voorkomen.

Contact via e-mail en telefoon
 

TrainingPeaks Alan Smeets Training

Het contact verloopt via e-mail, telefoon en eventueel via TrainingPeaks. Wanneer je gebruikt maakt van het pro pakket betekent dit dat we wekelijks contact hebben over het schema en de planning.

Neem direct vrijblijvend contact op
 • zwemmen competitie
 • Competitie
 • €30 per maand
  €100 eenmalig per jaar voor de jaarplanning
 • Meer informatie
 • zwemmen pro
 • Pro
 • €40 per maand
  €100 eenmalig per jaar voor de jaarplanning
 • Meer informatie
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!