fbpx


Zwemmen competitie

Competitie pakket zwemmen

Competitie pakket

maandelijkse trainingsbegeleiding

Het competitie pakket is geschikt voor zwemmers of zwemsters die meer uit hun trainingen willen halen. Wil je alleen je conditie verbeteren, de borstcrawl leren, beter leren zwemmen om deel te nemen aan een triatlon of jezelf voorbereiden op een wedstrijd dan kan een trainingsschema je daarbij helpen.

Aan de hand van een jaarplanning wordt er een doordacht trainingsplan opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met je doelstellingen en je beschikbare tijd. Door analyse van de trainingsdata kan dit plan aangepast worden of kun je bijgestuurd worden.

Maandelijks trainingsschema zwemmen

Trainingsschema Alan Smeets Training

Je ontvangt maandelijks een persoonlijk, handgemaakt trainingsschema waarbij rekening wordt gehouden met je doelstellingen en beschikbare tijd. Zelfs met een beperkt aantal trainingsuren kan trainingsbegeleiding je prestaties verbeteren. In overleg wordt er gekeken hoe je beschikbare trainingstijd het beste ingevuld kan worden om tot het beste trainingsresultaat te komen.

Persoonlijke jaarplanning
 

Jaarplanning Alan Smeets Training

De jaarplanning staat aan de basis van de trainingsschema’s. Het is een plan dat laat zien hoe we doormiddel van verschillende trainingsperioden naar jouw doelen toewerken. In iedere periode wordt gekeken welke trainingsvormen voor jou het meest geschikt zijn om je doelstellingen te behalen.

Train op doeltijden
 

Hartslag of vermogen Alan Smeets Training

Het trainingsschema wordt opgesteld met behulp van doeltijden. Door op bepaalde doeltijden te zwemmen kunnen diverse fysiologische processen verbeterd worden.

Krachttraining en core stability

Analyse Alan Smeets Training

Goede core stability verbetert je houding en coördinatie waardoor je zwemtechniek kan verbeteren, je efficiënter kunt gaan zwemmen en blessures kunt voorkomen.

Contact via e-mail en telefoon
 

TrainingPeaks Alan Smeets Training

Het contact verloopt via e-mail, telefoon en eventueel via TrainingPeaks. Wanneer je gebruikt maakt van het competitie pakket betekent dit dat we maandelijks contact hebben over het schema en de planning.

Neem direct vrijblijvend contact op
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!