fbpx


Paul Serné

Geboorte datum: 03-01-1969
Woonplaats: De Meern
Ervaring: In mijn jeugd vanaf mijn 15e t/m mijn 18 veel gefietst op een racefiets. Helaas had ik destijds niet de mogelijkheden om wedstrijden te rijden.
Vanaf mijn 19e tot mijn 28e was hardlopen mijn sport. Mijn beste afstand was hierbij de 5 km. Op regionaal niveau af en toe een wedstrijd gewonnen. Hoogtepunten 6e op het NK Berglopen en 11e op het Nationaal Militair Kampioenschap. Door blessures verdween het hardlopen naar de achtergrond en kwam de focus op het wedstrijd parachutespringen. Beste resultaat meerdere malen een podium op het NK Parachutespringen en een 2e plaats op de European Skydiving League (vergelijkbaar met EK) In 2005 heb ik mijn rug gebroken en heb ik een incomplete dwarslaesie gehad. Tevens is hierbij de ziekte van Kahler geconstateerd. Na een lange revalidatie periode en de behandelingen voor de ziekte van Kahler in 2014 het fietsen weer opgepakt. Sinds 2017 fiets ik bij CS030/ I CAN WOUNDED WARRIORS CYCLING TEAM (ICWWCT) in Utrecht. In 2018 deelgenomen aan het NK Paracycling met een 2e plaats als resultaat. Dit is me ook gelukt op het NK Paracycling tijdrijden in 2019.
Kwaliteiten: Focus naar een gesteld doel en wilskracht om de gestelde doelen te bereiken. Ik kan tijdens een inspanning heel diep gaan.
Doelstelling: in 2019 kwalificeren voor Invictus Games 2020, Als ik me kwalificeer is dit dan ook het hoofddoel voor 2020.

"Goede trainingsbegeleiding en goede coaching is de enige manier om het maximale uit jezelf te halen. Als sporter wil je al snel te hard en te veel trainen. Een trainer kan je op het juiste moment stimuleren of afremmen."

Gelezen: 532 keer Laatst aangepast op dinsdag 29 oktober 2019 14:34
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!